22 / 09 / 2021


COVID-19, o armă menită să transforme fundamental America. Ne-am pierdut mințile cu toții? se întreabă dr. Marilyn Singleton într-un articol publicat în Revista Medicilor și Chirurgilor Americani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 01/08/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Pe lângă faptul că a provocat multe îmbolnăviri și decese, virusul SARS-CoV-2, prin boala sa COVID-19, a fost un aliat de bază al celor care urmăresc să impună o ideologie colectivistă radicală și să își extindă controlul asupra vieților noastre cu orice preț, scrie Marilyn Singleton, doctor în medicină și în drept judiciar, în ediția de vară a Revistei Medicilor și Chirurgilor Americani (Journal of American Physicians and Surgeons), potrivit PR Newswire. Dr. Singleton, medic anestezist, este fost președinte al Asociației Medicilor și Chirurgilor Americani (AAPS).

„O veche glumă rusească din sala de operație spune: Știai că în Rusia amigdalectomiile se fac pe cale transrectală? Nu, de ce? Pentru că oamenilor le este frică să deschidă gura! Din păcate, acest banc ar putea descrie perfect noua Americă. Dar ce s-a întâmplat? De ce ne-am pierdut rațiunea cu toții? Și ce are de-a face COVID-19 cu toate astea?

În timp ce americanii au dormit la cârmă, brokerii de putere ne-au împins într-o neliniște societală constantă, scăzându-ne libertățile individuale și crescând dependența față de guvern și marile corporații. Pandemia de coronavirus a fost o justificare numai bună pentru politicienii de stânga pentru a-și promova și consolida ideologia. Ceea ce mulți americani au fost făcuți să creadă că era o preocupare bine intenționată pentru siguranța și sănătatea noastră s-a transformat într-o mlaștină de reguli în continuă schimbare, concepute nu pentru sănătatea noastră, ci pentru a ne obișnui cu controlul guvernamental asupra vieții noastre”, scrie ea.

Pandemia este criza acută suprapusă deceniilor de subversiune ideologică și frământări sociale cronice. 

Rasismul este plaga cronică, purulentă, care distruge sistemul imunitar al societății noastre, explică ea, „controversa preferată care plasează toate fronturile societății – relațiile interpersonale, educația și medicina – într-o stare constantă de agitație”.

Pandemia de coronavirus a afectat în mod disproporționat populația americană de culoare. Motivul este probabil multifactorial, dar o analiză rațională este imposibilă, deoarece teoria critică rasială a înlocuit gândirea critică, scrie Dr. Singleton. Există un model matematic care pretinde că redistribuirea bogăției și despăgubirile către descendenții sclavilor ar fi diminuat numărul deceselor de COVID-19 –

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: