13 / 07 / 2024


Cornel Nistorescu: „Orb să fii să nu vezi că tot sistemul lucrează neîncetat pentru a opri ascensiunea lui George Simion” – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 25/12/2023

Opinie:

A izbutit Diana Șoșoacă să tragă o cortină colorată, de circ peste precaritatea bugetului propus de guvernul Ciolacu? Sigur! Cu asupra de măsură! Dezbaterea publică premergătoare trimiterii la aprobare în Parlament a fost tot o făcătură. Un fake de dezbatere. Nici o explicație, nici o fundamentare. Un vis urît de noapte guvernamentală încheiat într-un coșmar de proiecție financiară. Ca o discuție despre economie în fuga unui cal speriat de avioane.

Scandalul iscat în Parlamentul României cu ocazia dezbaterii Bugetului pe anul 2024 a fost și el de rahat. Aproape că ne-a descalificat pe toți. A depășit toate precedentele, logica, bunul-simț și regulamentul de funcționare al Camerelor. Nu m-ar mira să nu fi făcut carieră de știre trăznită și pe televiziunile din lumea largă.

Dezbaterea n-a mai avut loc pentru că risca să ne arate în ce fundătură periculoasă ne aflăm. Și ce puțină minte au cei care l-au conceput. Plimbările useriștilor cu cutiile de carton inscripționate arătau mai mult a joc preșcolar.

Și atunci ce a putut fi? Am avut parte de o explozie puternică a fibrei noastre de flecari apolitici cu ifose de patrioți responsabili? A fost o criză de nervi a unor bezmetici fără busolă? Sau am avut parte de o diversiune bine calculată? Pentru a ne apropia de un răspuns ar trebui să privim în trecutul personajelor de acest fel. N-a fost Corneliu Vadim Tudor o diversiune a vechii și a noii Securități din țara noastră? Pe fondul culturii și vitalității sale, băieții și-au strecurat oamenii și au dictat țintele. N-a fost Gigi Becali cu pămînturi și cu partid cu tot opera lui Hrebengiuc și Taher? N-a fost Mitică Dragomir omul miliției? Traian Băsescu nu răspundea la comenzi? Mihai Răzvan Ungureanu nu era agățat și el? Nu este USR-ul o lucrare de intelligence? Nu este suspectat și George Simion?

După tentativa de scandal a soțului Dianei Șoșoacă la adresa profesorului Andrei Marga, pusă la cale în timpul unei dezbateri la Miercurea Ciuc, unde am fost martor și de la care deținem fotografii și secvențe filmate, sunt obligat să o suspectez pe Diana Șoșoacă de operațiuni de circ puse la cale. La Miercurea Ciuc, ceata de șoșocari a înscenat o contestare a profesorului Andrei Marga pentru că păpușarul din umbră vedea în el un posibil adversar al tuturor candidaților, dar și al Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Madama, în ciuda studiilor, gîndește năvalnic cu idei de gospodină adăugată distribuției dintr-o piesă de I. L.Caragiale. Se visează unsă ca prezident cu mare gabarit al României!

În scenele din Parlament, s-a văzut de departe că ea a plusat cu orice preț pentru declanșarea unui scandal. L-a căutat cu lumînarea.

 » Citeste mai mult

Comentarii