22 / 09 / 2021


”CONEXIUNEA ROMÂNEASCĂ” explodează azi în Senatul SUA. Avem scrisoarea Comisiei pentru Securitate Națională. În timp ce vorbea de eradicarea corupției Administrația Obama-Biden a concesionat imoral pentru Ambasada SUA un teren furat de „Puiu” Popoviciu

În mega-scandalul care are în centru familia Biden și în care e menționat și numele României a mai apărut un…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 23/10/2020

În mega-scandalul care are în centru familia Biden și în care e menționat și numele României a mai apărut un personaj-cheie. Numele lui este Tony Bobulinski, fost asociat al lui Hunter Biden. Personaj care ar putea să arunce în aer campania candidatului democrat, acuzându-l pe Hunter Biden că s-a folosit de numele de familie pentru a câștiga „milioane” în străinătate, cu asentimentul tatălui său. Bobulinsky a fost adus de Donald Trump în public, la ultima dezbatere televizată cu Joe Biden de joi noaptea. Cu câteva zile în urmă șeful de cabinet al lui Donald Trump a afirmat că și din România s-au scurs bani negri în buzunarele Familiei Biden.

Potrivit The Hill, Tony Bobulinsky va fi audiat vineri, 23 octombrie, la cererea senatorilor republicani Ron Johnson, președintele Comisiei pentru Securitate Națională și Afaceri Guvernamentale și Chuck Grassley, președintele Comisiei pentru Finanțe. Senatorii au anunțat încă de zilele trecute că au trimis scrisori către cinci persoane, inclusiv avocați ai lui Hunter Biden, solicitând documente, și îl vor audia pe Tony Bobulinski, fost ofițer de informații al armatei SUA, care susține că a gestionat portofoliul de afaceri internaționale al familiei Biden. „Ca parte a eforturilor comisiilor de a valida autenticitatea e-mailurilor publicate recent de New York Post, care implică legături financiare internaționale ale familiei Biden, am trimis scrisori către cinci persoane identificate în acele e-mailuri. Scrisorile au fost trimise ieri, 21 octombrie, iar termenul limită este 23 octombrie 2020″, au precizat Johnson și Grassley într-o declarație comună.

„Până în prezent, comisiile au primit un răspuns doar de la domnul Tony Bobulinski, care pare să fie dispus să coopereze pe deplin în ancheta noastră. De fapt, domnul Bobulinski a fost de acord să se prezinte la o audiere informală, vineri, 23 octombrie 2020”, au precizat cei doi senatori.

Publicăm mai jos scrisoarea trimisă de Ron Johnson și Chuck Grassley lui Bobulinsky (traducerea sub facsimil):

 

Senatul Statelor Unite

Washington DC 20510

21 Octombrie 2020

Dlui Tony Bobulinski

Trimis electronic

Dragă Dle Bobulinski, 

„Comisia Senatului pentru Securitate Națională și Afaceri Guvernamentale și Comisia pentru finanțe continuă să investigheze  conflictele de interese legate de politica SUA-Ucraina, din timpul administrației Obama, inclusiv rolul lui Hunter Biden în consiliul de administrație al compania Burisma.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: