18 / 06 / 2024


Companii din România și Republica Moldova, prezente la expozițiile din domeniul industriei alimentare de la Chișinău ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 15/05/2024

Circa 150 de producători și distribuitori de echipament și tehnologii pentru industria alimentară din România, R. Moldova, Italia, Ucraina și Turcia vor participa în perioada 16-19 mai la expozițiile organizate la Centrul „Moldexpo” din Chișinău.
Aceștia se vor antrena într-o competiție de promovare a ofertelor, prin demonstrări de tehnică, acțiuni promoționale și de caritate, master-class-uri de preparare a bucatelor, degustări de produse.
„Food & Drinks” nu va fi o expoziție clasică, ci un oraș cu elementele specifice: artere, piețe, porți, unde fiecare expozant va reprezenta o adevărată atracție turistică, care va motiva vizitatorii să se oprească pentru popas. „Turiștii” vor putea savura bucate, vor admira măiestria gazdelor și farmecul urbei neobișnuite, se vor plimba pe bulevardul Costiței, străzile Cașcavalurilor și Brânzeturilor, Vaniliei. Nu va lipsi din oraș nici strada Băuturilor, cu cele mai diverse licori.
Evenimentele-cheie ale expozițiilor „Food Technology” și „Packaging. Depot” vor fi test-drivuri unice ale echipamentelor de ultimă oră pentru industria alimentară și de prelucrare, ambalare și depozitare a produselor alimentare. Vizitatorii vor putea urmări în fiecare zi procese de coacere a produselor de panificație, precum  pâine, baghete, burgere, care vor fi donate orfelinatelor, dar și oferite la degustare.
Expoziția va fi deschisă până duminică, 19 mai. Intrarea este liberă.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *