23 / 04 / 2024


Companii de turism de pe ambele maluri ale Prutului, reunite la Chișinău

By redactia , in Actualitate Internațional , at 17/02/2024

Cea de-a 27-a ediție a expoziției internaționale „Tourism & Travel Expo” a fost inaugurată vineri, 16 februarie, la Chișinău. 
Astfel, timp de trei zile, peste 60 de participanți din Republica Moldova, România, Bulgaria, Slovacia și Armenia invită publicul să descopere turismul cultural, rural, de aventură, gastronomic și vitivinicol.
De asemenea, în cadrul evenimentului, companiile de turism din Republica Moldova și România vor avea ocazia să discute direct, în vederea stabilirii de parteneriate.
România este prezentă la „Tourism & Travel Expo” de la Chișinău cu un stand de țară cu tematica tradițională. Prin urmare, reprezentanții Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului de la București și 11 expozanți vor promova produse turistice din România, incluzând circuite culturale, turism rural și de agrement, obiecte de artizanat, bucate tradiționale și numeroase oferte de odihnă.
Menționăm că expoziția internațională specializată pentru sectorul de turism „Tourism & Travel Expo” se desfășoară, în perioada 16 – 18 februarie, la Chișinău.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *