15 / 06 / 2024


Compania Wizz Air revine în Republica Moldova

By redactia , in Actualitate Internațional , at 15/11/2023

Compania aeriană Wizz Air revine în Republica Moldova după ce acum câteva luni și-a suspendat activitatea în acest stat. 
Un anunț în acest sens a fost făcut de premierul de la Chișinău, Dorin Recean, care a precizat că deocamdată compania low-cost va opera zboruri către trei destinații.
„Compania low-cost a anunțat că, începând cu luna decembrie, va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra. Revenirea Wizz Air în Moldova este un rezultat al eforturilor noastre constante de a asigura noi conexiuni internaționale pentru toți cetățenii noștri și de a stimula dezvoltarea economică”, a informat șeful Guvernului Republicii Moldova.
În același context, Dorin Recean a mai dat asigurări că Republica Moldova este o destinație sigură și atractivă. „Doar în ultimele două luni, pe Aeroportul Internațional Chișinău au început să opereze noi companii aeriene cu curse noi spre Tel-Aviv, Atena și Baku. De asemenea, companiile care deja activează și pe piața avia din R. Moldova și-au suplinit zborurile și oferă prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri. Devenim mai conectați cu orașele europene și continuăm să asigurăm noi curse necesare cetățenilor noștri”, a mai adăugat premierul de la Chișinău.
Menționăm că operatorul low-cost Wizz Air și-a suspendat, începând cu 14 martie, toate zborurile către și dinspre Chișinău, invocând atunci „evoluțiile recente din R. Moldova și riscul ridicat, dar nu iminent, din spațiul aerian al acestui stat”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *