23 / 09 / 2021


Compania japoneză de fotografie Fujifilm a semnat un contract cu o companie pentru producerea unui vaccin anti-COVID | .News

Fuji Film (sursa foto: Geograph.co.uk) Fujifilm Holdings Corporation, companie multinațională japoneză de fotografie, imagistică, tipărire, echipamente medicale, chimice, biotehnologie, a…

De redactia , in Actualitate , at 01/10/2020

Fuji Film (sursa foto: Geograph.co.uk)
Fujifilm Holdings Corporation, companie multinațională japoneză de fotografie, imagistică, tipărire, echipamente medicale, chimice, biotehnologie, a declarat joi că a semnat un contract de fabricație cu firma americană VLP Therapeutics pentru realizarea unui vaccin COVID-19, conform Reuters. 
Fujifilm, companie originară din Japonia, își va folosi instalațiile de fabricație și infrastructura pentru a gestiona dezvoltarea vaccinului pentru studii clinice, au declarat cele două companii într-un comunicat.
VLP, candidatul la vaccin pe bază de ARN (antigeni specifici virusului), a fost selectat pentru finanțare de către Agenția japoneză pentru cercetare și dezvoltare medicală. Firma de biotehnologie are o filială japoneză care este implicată în cercetarea medicamentelor împreună cu organisme guvernamentale și universități.
Fujifilm s-a îndreptat din ce în ce mai mult spre domeniul asistenței medicale în ultimul deceniu, din afacerile sale tradiționale de fotografie și soluții de birou.
Luna trecută, a încheiat un studiu clinic de fază-3 de succes al medicamentului Avigan pentru utilizare la pacienții cu COVID-19.
O subsidiară a Fujifilm este, de asemenea, implicată în fabricarea ingredientelor pentru compania care dezvoltă vaccinul anti-coronavirus, Novavax Inc.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: