26 / 02 / 2024


Comisarul Susanu cere demiterea și anchetarea lui Horia Constantinescu – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 27/12/2023

#PREMIER#MARCELCIOLACU#DIICOT#DNA#PARCHET

Avertizare în interes public! Respect prezumția de nevinovăție.

Domnule Premier Marcel Ciolacu, va rog, în numele a sute de funcționari publici din cadrul ANPC – Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sa- l eliberați din funcție pe domnul Horia Constantinescu! Din momentul în care dl Constantinescu a primit funcția, degradarea ANPC a început intr-un ritm alert sa cuprindă instituția. Managementul defectuos aduce zilnic probleme, abuzuri, nereguli, amenințări etc etc

Chiar dacă dl Constantinescu se crede intangibil prin natura relației cu dl Adrian Năstase care ar putea sa va influențeze în sensul de a nu-l demite, va rugam sa analizați dezastrul în care a ajuns ANPC-UL!

Care este baza legala ca toate informațiile oficiale ale ANPC sa nu apară pe pagina oficiala a Instituției ci pe paginile de net ale dl Constantinescu?

Care este baza legala ca pentru probleme similare dl Constantinescu sa aplice masuri total diferite?

Care este baza legala ca un șef de instituție, cu atribuții de control, sa facă reclama unor agenți economici care se dovedește acum ca funcționau cu nereguli?

Care este baza legala pt implicarea unui om numit politic în actul de control al funcționarilor publici?

Poate fi adevărat ca rezolva eficient problemele de partid?…. asa cum se lauda…

Starea de fapt este una extrem de delicata:

Vedem zilnic cum asa zisele mari acțiuni de control ale dl Constantinescu se „destrama” în Instanța și se dovedește ca totul a fost un circ mediatic!

Dacă vorbim despre circ mediatic…… am putea face o paralela între tragedia de la Ferma Dacilor, azilele groazei. restaurantele lui Pescobar și Nuba!

În urma cu puțin timp, îl vedeam pe dl Constantinescu extrem de ferm în ceea ce privește faptul ca trebuie suspendata activitate restaurantelor lui „Pescobar” pentru ca, printre altele, nu avea autorizațiile necesare!!! Nu el putea spune asta! Nu el putea impune măsura! Nu se poate aplica asa o astfel de măsură.! .. și tot asa. Dar… toate acestea au avut loc. Mulți vorbesc despre alte interese…(dorința de notorietate în spațiul on-line prin alăturarea numelui sau de cel al lui Pescobar, răzbunare, foloase…) … nu știu ce este adevărat sau nu, dar, procedural nu este corect ceea ce a facut! Putem discuta despre fapte de natura penala! Surprinzător, la scurt timp (posibil după „intelegere”) dl Constantinescu ne prezenta în mod pozitiv restaurantele domnului Pescobar!!!! și ne explica ca au fost deschise! Cum? În ce baza legala? Au fost remediate deficientele? Au fost obținute autorizațiile???

NU!!! tocmai ce ne explicau pompierii,

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *