04 / 12 / 2021


COLIN POWELL A MURIT de Covid COMPLET VACCINAT. Fostul secretar de stat al SUA care a atacat Irakul lui Saddam Hussein a avut o idilă și cu Corina Crețu. ActiveNews oferă DOVADA că era VACCINAT pentru Cooperativa Ochiul și Vaccinul

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 19/10/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Colin Powell, fostul secretar de stat al SUA, a murit din cauza
„complicațiilor cauzate de Covid-19”, anunță presa americană de azi, luni, 18 octombrie 2021. Vaccinul lui Anthony Fauci nu l-a ajutat, deși fusese injectat și „imunizat” „complet”. Poate dacă își trata boala cu Ivermectină, după cum a recomandat doctorul infecționist Ion Alexie din Las Vegas, acum și-ar fi scris memoriile în loc să fie subiectul știrilor din întreaga lume.

Conform
publicației The Hill, familia a spus că fostul președinte al șefilor de
stat major ai Armatei SUA a fost vaccinat complet și că primea tratament pentru
Covid.

Powell, născut la 5 aprilie 1937, în Harlem, New York, a fost crescut de părinți imigranți jamaicani în South Bronx. El a a fost primul
afro-american care a deținut titlul de secretar de stat.

Powell, în vârstă de 84 de ani, general de patru stele
pensionar și fost secretar de stat al SUA sub George Bush, a fost unul dintre artizanii invaziei Irakului din 2003, în baza unei campanii internaționale de presă care s-a dovedit a fi falsă, cam la fel cu ceea ce se petrece acum. El a rămas celebru printr-o scenă de teatru de copii pe care a ținut-o la ONU, în 2003, unde a arătat o sticluță asemănătoare dozelor de vaccin de azi în care afirma că s-ar afla dovada că Saddam Hussein folosește arme chimice. Povestea este lungă. Acum are poate ocazia să dea lămuriri mai ample despre cum a fost cu fostul lider irakian spânzurat trei ani mai târziu după ce a fost găsit în gaură de șarpe.

Powell fusese tratat pentru Covid la Centrul Național Medical Walter Reed din Bethesda, Maryland.

El a fost complet vaccinat
împotriva coronavirusului.

Familia sa a spus că și-a pierdut un „soț
remarcabil și iubitor, tată, bunic și un mare american”.

Pentru cu suntem ActiveNews și nu Reuters sau Agerpres facem și o dedicație pentru Gheorghiță, Arafat, Rafila, Mahler, Streinu și Cooperativa Ochiul și Vaccinul, respectiv declarația familiei de acum două ore:

General Colin L.  » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: