27 / 07 / 2021


Col. (r) Florin Șinca denunță ce se mai clocește în cancelariile străine și ale trădătorilor de țară: REGIONALIZAREA. Harta regionalizării lui Boc se suprapune hărții ocupării de către UDMR a României. EXCLUSIV

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 21/06/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Academicianul Dinu C. Giurescu ne avertiza în 2010 că propunerea de regionalizare a României formulată atunci de UDMR se suprapunea printr-o „coincidență” exact pretențiilor lui Horthy, Hitler și Stalin (foto mai jos) de smulgere a Ardealului din patria mamă: Despre coincidențe – Regiunile de dezvoltare sau de destrămare.

 

Ulterior, pentru a nu mai bate la ochi de unde le vine lumina unora sau altora, masonul deconspirat de Traian Băsescu Sorin Frunzăverde a venit cu un nou proiect de „regionalizare”. Din sânul aceluiași partid infestat de Soros, astăzi, Emil Boc, regăsit adeseori pe ștatele de plată ale cetățeanului maghiar Arpad Paszkany, reîncălzește ciorba otrăvitoare a regionalizarii. Ce coincidență, și de data aceasta harta propusă de Emil Boc se suprapune în proporție de 80% pe trei mari regiuni cu harta gradului de ocupare a Transilvaniei de UDMR (foto deschidere), care acoperă de fapt exact două regiuni din fostul proiect al UDMR. Colonelul (rez) Florin Șinca ne prezintă o primă parte a analizei sale pe acest subiect (ActiveNews).

Ce se mai clocește în cancelarii: REGIONALIZAREA 

Am scris adesea referindu-mă la ceea ce s-a propus de atacatorii poporului român. Asta este o atitudinte reactivă, specifică nouă, românilor, care stăm cuminței în pătrățica noastră și nu cășunăm pe alții. Dar până suntem călcați pe bătături!

Așa că e vremea să vă zic despre ceva ce va veni, pentru că Dumnezeu ne-a înzestrat cu câte ceva. Anticipăm, gândim, observăm mișcările plănuite de globalism. Va veni un plan privind introducerea sistemului de organizare federală, regionalizarea României. În fapt, spargerea ei. Sigur că există destui distruși pe acest pământ pe care îi doare în moțul de la bască de ce e în țară: bani să iasă, micii să sfârâie pe grătar. Noi însă suntem din alt aluat. Noi nu urmăm agende făcute de alții!

Cu țara jefuită aproape total, cu instituții făcute praf, cu românii plecați în bejanie, ni se va arăta soluția-miracol, un mecanism înșelător prin care să fărâmițeze țara, nu s-o unească.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: