22 / 01 / 2022


Cod galben de vreme rea în sud-estul țării / București, risc de depunere de polei | .News

Ninsoare în București (sursa foto: Youtube) Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe coduri galbene pentru majoritatea județelor…

De redactia , in Actualitate , at 08/12/2020

Ninsoare în București (sursa foto: Youtube)
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe coduri galbene pentru majoritatea județelor din sud și sud-estul țării. Municipiul București este sub cod galben de ploi care depun polei.
Astfel, până la ora 11, Municipiul București este sub cod galben de ploi cu depunere de polei.
Până la ora 12, județul Galați și Pechea, Târgu Bujor, Tulucești, Măstăcani, Fârțănești, Tudor Vladimirescu, Frumușița, Piscu, Independența, Slobozia Conachi, Fundeni, Vânători, Braniștea, Cavadinești, Foltești, Schela, Smârdan, Șendreni, Cuza Vodă, Scânteiești, Cuca, Băleni, Nămoloasa, Rediu, Costache Negri, Vârlezi, Vlădești, Băneasa, Suceveni, Jorăști, Oancea, Suhurlui sunt sub cod de ploaie sau burniță cu depunere de polei. 

Județele Brăila și Buzău sunt și ele sub cod galben de ploaie sau burniță cu depunere de polei, până la orele 11:00 respectiv 10:00.
Județele Constanța, Ialomița, Călărași, Gorj și zona montană din Vâlcea au fost și ele până la ora 9:00 sub coduri de ploaie cu formare de polei sau vânt în rafale.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: