21 / 09 / 2021


CNAIR ar trebui închisă: Comarnic-Brașoc intră iar la SF

Știți ce este studiul de fezabilitate? Este exact acel moment imediat după ce ai stabilit ceea dorești să faci, este…

De redactia , in Actualitate , at 27/08/2020

Știți ce este studiul de fezabilitate? Este exact acel moment imediat după ce ai stabilit ceea dorești să faci, este prima etapă în desfășurarea unui proiect de investiții publice.

CNAIR este compania națională care ar trebui să se ocupe de construirea de autostrăzi în România. Acest lucru nu se întâmplă însă, totul este o mare bătaie de joc, după 30 de ani avem sub 1000 de km de autostradă și aceia împărțiți prin toată țara, nelegați, iar o mare parte din ei sunt în realitate centuri ocolitoare ale orașelor.

Această companie nu are nici o performanță, numai contraperformanțe.

În aceste zile CNAIR a anunțat că va fi necesar să se reia studiul de fezabilitate pentru părți din autostrada Comernic – Brașov. În loc să dăm drumul la treabă și să începem execuția noi de întoarcem la momentul zero și o luăm de la capăt. Și va veni un alt guvern iar acest guvern o va lua iar și iar de la capăt, fără ca românii să vadă autostrada ci doar proiecte tehnice și studii de fezabilitate.

LOCALE 2020. 13 candidați pentru funcția de primar al Brașovului. Pentru cine va fi cu ghinion?13 candidați, dintre care un independent și 12 susținuți de partide s-au înscris în competiția pentru funcția de primar al municipiului Brașov. Anul acesta, pe buletinele de vot se vor regăsi și două femei, în condițiile în care, la precedentul scrutin, o singură doamnă a candidat pentru această funcție.  Alegerile locale se vor desfășura în
Ordinea pe buletinele de vot din Craiova. Candidații PNL, pe prima poziție– Posted on 26 August 2020Posted in: Administraţie, Politică, TOP Biroul electoral de circumscripție a redactat lista candidaturilor rămase definitive pentru funcția de primar al Craiovei și pentru cele 27 de mandate de consilier municipal.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: