24 / 06 / 2021


Club Tefal continuă și în 2021 cu noutăți și inspirație

Și anul acesta suntem împreună și ne bucurăm să îți aducem super vești! Am introdus pentru tine o nouă categorie…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 10/02/2021

Și anul acesta suntem împreună și ne bucurăm să îți aducem super vești! Am introdus pentru tine o nouă categorie de produse: tigăi, oale și oale sub presiune, pentru o experiență completă de cooking.

Ești nou în Club Tefal?
Învață din tainele celor cu experiență în comunitate și află cum poți schimba punctele adunate pe produse minunate, dacă achiziționezi electrocasnice Tefal pentru bucătărie sau articole din segmentul: tigăi, oale ori oale sub presiune.

Club Tefal

Ce trebuie să faci?

  • Cumperi orice produs Tefal pentru bucătărie, de băgat în priză, sau tigăi, oale sau oale sub presiune.
  • Intri pe clubtefal.ro, îți creezi cont, înregistrezi factura și acumulezi puncte*.
  • Răsfoiești catalogul de produse ce pot fi achiziționate cu puncte, iar când ai atins numărul aferent produsului dorit, trebuie doar să îl revendici, iar noi ți-l livrăm în cel mai scurt timp.

#GoodToKnow Dacă vrei să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în Club Tefal sau să găsești inspirație pentru preparatele tale, abonează-te la newsletter. Ți-am pregătit exclusivități și ‘’bunătăți’’ fel de fel. Iar când dorești să îți arăți măiestria într-ale gătitului ori să te bucuri de provocări culinare inedite, locul de întâlnire este Club Tefal România, grupul de Facebook dedicat fanilor Tefal. Join us & let’s have fun!

Găsești aici noul regulament al campaniei și toate informațiile de care ai nevoie.
*Punctele acumulate reprezintă 5% din valoarea cu TVA a produsului achiziționat.

Tefal, ingeniozitate acasă
De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat,

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: