31 / 07 / 2021


Clotilde refuză să onoreze plățile către firmele ce lucrează cu primăria. Sectorul 1 este sub gunoaie

Clotilde Armand refuză să onoreze plățile către firmele ce au contracte cu primăria sectorului 1. Situația este greu de conceput…

De redactia , in Opinii , at 13/12/2020

Clotilde Armand refuză să onoreze plățile către firmele ce au contracte cu primăria sectorului 1.

Situația este greu de conceput din moment ce acele firme au prestat niște servicii, au plătit salarii și taxele aferente, iar acum, când alții au ajuns la putere, refuză să plătească sumele aferente.

Cam așa înțelegem noi că vrea USR să facă politică în toată România?

Dacă nu sunt firmele noastre atunci nu mai suntem forțați să ne asumăm obligațiile ce le avem față de cei care au prestat servicii?

Bine că intenționați să puneți la ministerul justiției un deputat cu o singură calitate: s-a declarat handicapat ca să poată obține o locuință de la ANL în Constanța, refuzând dreptul altor români.

Este și cazul firmei de salubritate din sectorul 1 și care este împinsă în mod voit spre faliment de către Clotilde Armand. Gunoaiele îngroapă deja sectorul 1 și situația devine de nesuportat, de nerespirat, iar șobolanii încep să își facă locul în peisajul dezolant.

Primarul sectorului 1 tot mimează că face curățenie cu voluntarii, dar deja oamenii nu mai răspuns la nici un apel. Strângi o zi, strângi două zile, dar parcă mai ai și altceva de muncă decât să faci jocul politic al primarului ales al sectorului 1.

Iată ce spune și Clotilde Armand:

„Mâine începem o acțiune în forță de strâns gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1 împreună cu echipele de la ADP… chiar dacă firma de salubrizare ne-a anunțat că ne dă în judecată pentru că facem asta (abia aștept să mă tragă cineva la răspundere pentru că fac curat). Am așteptat destul și am avut toată bunăvoința să ajungem la înțelegere legală. Pare că cineva nu vrea asta și are alte interese. Să fie sănătoși.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: