17 / 04 / 2024


Claudiu Tîrziu, despre cenzură: Astăzi se pune cruce și libertății în online, ANCOM va avea toate atribuțiile pentru a sta cu ochii pe toți cei care sunt incorecți politic – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 31/10/2023

”Astăzi este ultima zi de consultare publică pe un document normativ care legiferează în România o directivă europeană cu privire la digitalizare, mai precis reglementează cenzura asupra mediului online”, a spus Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, Claudiu Tîrziu, în conferința săptămânală a partidului. 

El a explicat că prin actul normativ, ANCOM va avea toate atribuțiile pentru a sta cu ochii pe toți cei care sunt incorecți politic, care comit spuse ilegale, cu ghilimele, fiind un termen acoperitor pentru multe lucruri care nu se încadrează în corectitutdinea politică pe care o vrea Bruxelles-ul.

”Tot ceea ce intră sub această etichetă de ilegal va fi eliminat, va fi cenzurat. Se încearcă în acest fel ,cică, combaterea dezinformării. Nimic mai fals, de fapt se limitează libertatea noastră de exprimare”, a arătat Tîrziu precizând că astăzi se pune cruce și libertății în online.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *