24 / 06 / 2021


Claudiu Târziu(copreședinte AUR) despre vaccin: sunt probleme grave, sunt efecte adverse grave

Peste 80.000 de doze de vaccin din lotul cu probleme au fost deja infectate în brațele românilor. Doar 4.000 de…

De redactia , in Opinii , at 12/03/2021

Peste 80.000 de doze de vaccin din lotul cu probleme au fost deja infectate în brațele românilor. Doar 4.000 de doze au mai rămas nefolosite și s-a sistat utilizarea lor.

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a declarat în direct redacției 60m.ro, în cadrul emisiunii Știrea Zilei moderată de către Doina Grosu, că sunt probleme mari deja semnalate cu loturile de vaccin:

„Sunt mari provocări sanitare. Nu ne imunizăm doar pe bază de vaccin și în nici un caz datorită unui vaccin despre care nu știm nimic: nici dacă este bun, cât de bun este, nici dacă ține 6 luni sau dacă ne va ține o viață.

Cu regret spun că am văzut cu toții că unii din cei vaccinați au suferit diverse probleme medicale, iar unii extrem de grave și au decedat iar cauzele nu a fost comunicate în clar.

Avem și ziariști cunoscuți din România, cum este Viorel Curea, care după ce s-a vaccinat s-a îmbolnăvit de covid. Asta arată că vaccinul nu este de ajuns și nu este nici cel potrivit.

România a impus prea multe restricții ce au consecințe scăzute din punct de vedere sanitar dar catastrofale din punct de vedere educațional și al economiei. Aceste restricții nu trebuiesc prelungite de la o lună la alta, căci consecințele sunt catastrofale” a declarat Claudiu Târziu, copreședinte și senator al Alianței pentru Unirea Românilor.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: