27 / 11 / 2021


Claudiu Târziu(AUR): mergem în pelerinaj la Peștera Sfântului Andrei

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a anunțat pe pagina sa de socializare că va merge împreună cu colegii de partid interesați…

De redactia , in Actualitate , at 30/11/2020 Etichete: , ,

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a anunțat pe pagina sa de socializare că va merge împreună cu colegii de partid interesați la pelerinaj la peștera Sfântului Andrei:

„Alcătuiesc o echipă mare din București, cu care să merg în pelerinaj la Peștera Sfîntului Andrei. Cei care doresc să se alăture să-mi scrie în privat. Să vedem cîți bărbați creștini se ridică atunci cînd credința și libertatea ne sînt amenințate.
Doamne, ajută-ne!”

Claudiu Târziu consideră că libertatea religioasă nu poate fi limitată nici în vremuri de pandemie și că regulile de sănătate se pot respecta de către credincioși: „dacă la alegerile locale s-a putut merge, dacă la alegerile parlamentare se poate merge, ar fi cazul ca românii să poată petrece sărbătorile creștine așa cum au fost ele date de către bunul Dumnezeu”.

Guvernul României nu a dorit să ofere o excepție pentru acest moment deosebit din viața românilor.

ÎPS Teodosie a fost criticat de către presa globalistă plătită cu 50 de milioane de euro din bani publici de către guvernul României cu sprijinul partidelor parlamentare. Atacurile asupra BOR, un pilon de stabilitate al națiunii române, au devenit o constantă.

Sfântul Andrei este apostolul lui Isus Hristos care i-a creștinat pe români.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: