15 / 06 / 2024


Claudiu Târziu: PSD și PNL se tem de românii din afara granițelor – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 31/10/2023

Liderul senatorilor AUR, Claudiu Târziu, a criticat, în cadrul unei conferințe de presă, respingerea în Senat a unui proiect de lege care ar fi permis românilor de pretutindeni să voteze prin corespondență. Proiectul a fost respins cu o largă majoritate, fără a se oferi vreun argument valid pentru această decizie.

Claudiu Târziu a acuzat PSD și PNL de teama față de votul diasporei, susținând că aceste partide știu că românii din străinătate nu pot fi manipulați și că, de fiecare dată când a fost necesar, aceștia au cenzurat prin vot politicile distructive ale guvernelor de la București.

“PSD și PNL se tem de românii din afara granițelor pentru că știu că aceștia nu pot fi manipulați și că, de câte ori a fost nevoie, ei au cenzurat prin vot politicile distructive ale guvernelor de la București”, a declarat Claudiu Târziu.

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR a mai adăugat că respingerea acestui proiect de lege reprezintă o răzbunare a puterii PSD-PNL împotriva unei inițiative care nu făcea decât să pună în acord modul în care se votează pentru Parlamentul European, cu cel în care se votează pentru Parlamentul național și pentru Președintele României.

“Un act necesar pe care l-au respins fără niciun fel de argument. Asta este puterea din România: abuzivă!”, a concluzionat Claudiu Târziu.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *