27 / 07 / 2021


Claudiu Târziu cere demisia Guvernului Cîțu: Respingerea rușinoasă, pentru a treia oară, a PNRR compromite România în UE

Distribuie acest articol! Claudiu Târziu cere demisia Guvernului Cîțu: Respingerea rușinoasă, pentru a treia oară, a PNRR compromite România în…

De redactia , in Magazin , at 11/06/2021

Distribuie acest articol!
Claudiu Târziu cere demisia Guvernului Cîțu: Respingerea rușinoasă, pentru a treia oară, a PNRR compromite România în UE. El a adăugat actualul guvern „a trădat România”.
Claudiu Târziu susține că „Guvernul USR plus Cîțu” probează „cu repetiție incompetență, iresponsabilitate, o crasă lipsă de expertiză și, înainte de orice, dovedește inexistența unei viziuni autentic românești în context european”.
Târziu cere demisia de urgență a Guvernului, despre care spune că este „unic responsabil cu elaborarea PNRR”. Copreședintele AUR mai cere demiterea imediată a ministrului Cristian Ghinea, „chiar înainte de plecarea actualului Guvern de la Palatul Victoria”.
„Un asemenea eșec de proporții este inacceptabil. Îi cer președintelui Klaus Iohannis să își asume partea sa de vină pentru ceea ce pare a fi cea mai mare ratare a Guvernului său. Îmi pot pune întrebarea dacă nu cumva PNRR a fost deliberat transmis la Bruxelles în această formă jalnică, plin de erori flagrante, anume gândite pentru a nu servi României și chiar a trăda interesul național”, mai spune Claudiu Târziu.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: