23 / 06 / 2021


Claudiu Târziu (AUR): România este victima unei operațiuni care vrea să transforme statul român într-unul xenofob, rasist și antisemit

Claudiu Târziu, copreședintele AUR a reacționat de la tribuna Parlamentului în cazul amenințărilor antisemite primite de actrița Maia Morgenstern. Senatorul…

De redactia , in Actualitate , at 30/03/2021

Claudiu Târziu, copreședintele AUR a reacționat de la tribuna Parlamentului în cazul amenințărilor antisemite primite de actrița Maia Morgenstern. Senatorul a reiterat faptul că la baza formațiunii politice pe care o reprezintă se află patru piloni, dintre care unul este credința creștină, incompatibilă cu orice pornire rasistă, xenofobă și antisemită.

Claudiu Târziu afirmă că această înscenare arată faptul că România este în acest moment victima victima unei operațiuni speciale de compromitere, care vrea să transforme statul român într-un stat xenofob, rasist și antisemit, a spus, luni, în plenul Senatului, co-președintele AUR, senatorul Cladiu Târziu, potrivit rostonline.ro.

Redăm mai jos textul declarației rostite de co-președintele AUR în plenul Senatului:

„România este victima unei operațiuni speciale de compromitere, care este desfășurată de forțe mai mult sau mai puțin vizibile, o operațiune care vrea să transforme statul român într-un stat xenofob, rasist și antisemit. O operațiune care, în acest sens, a luat ca primă țintă partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

AUR este acuzat, de la cel mai înalt nivel, că este un partid neofascist, antisemit. Precizez, dacă ar fi fost vorba doar despre acest partid, pe care îl reprezint, nu aș fi luat cuvântul în ședința noastră, dar mi se pare că ținta finală este țara și țara trebuie apărată.

De fapt, prin această operațiune, noi suntem puși în conflict cu comunitatea internațională, care apără anumite valori și principii. Noi, ca țară. Bineînțeles și noi ca partid, AUR. De asemenea, aș preciza, partidul AUR are în doctrină, programul său politic și statutul său prevăzută ca valoare cardinală CREDINȚA CREȘTINĂ, din acest motiv nu poate fi un partid rasist, xenofob și antisemit.

Nu dau detalii, pentru că cine vrea poate să meargă mai departe și să afle de ce nu poate să fie un astfel de partid.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: