20 / 06 / 2021


Claudiu Târziu: AUR cere, încă o dată, DEMISIA de urgență lui Vlad Voiculescu și Raed Arafat

Unica performanță a acestei guvernări: a băgat frica de spital în români. Cine răspunde pentru atâtea vieți nevinovate curmate în…

De redactia , in Actualitate , at 13/04/2021

Unica performanță a acestei guvernări: a băgat frica de spital în români. Cine răspunde pentru atâtea vieți nevinovate curmate în spitale?

Ca și milioane de alți români, membrii și simpatizanții AUR au asistat cu consternare, în această seară, la un alt act din tragedia parcă fără de sfârșit derulată sub guvernarea haotică a unor politicieni lipsiți de inimă și de Dumnezeu.

O guvernare care a pierdut total contactul cu realitatea și se transformă, pe zi ce trece, într-un dușman de moarte al națiunii române. Spunem de moarte fiindcă nu poți să te numești român și să-ți lași semenii să ardă de vii prin spitale, la Piatra Neamț sau la București, la „Matei Balș”.

Nu poți să te numești român și să izgonești, în toiul nopții, alți români, bolnavi sau răniți, din spitalul Foișor, cărați pe tărgi sau înghesuiți în portbagaje.

Nu poți să te numești român și să asiști impasibil cum alți bolnavi mor sufocați, din cauza disprețului sistematic manifestat de guvernanții trecuți și actuali față de sănătatea și viața românilor, cum s-a întâmplat acum la spitalul „Victor Babeș”.

Partidul AUR solicită, încă o dată, demiterea URGENTĂ a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, a secretarului de stat Raed Arafat și a tuturor celor responsabili de tragediile care, de luni de zile, îndoliază țara.

Cerem, de asemenea, anchetarea, judecarea și condamnarea pentru omor cu premeditare a tuturor celor care se vor dovedi vinovați de toate aceste situații, de toate aceste tragedii.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: