28 / 01 / 2022


Claudiu Târziu: am fost mandatați de popor să nu facem alianțe cu hoții

Prezent în cadrul unei emisiuni TV (Antena 3) și răspunzând unei întrebări adresate din partea unui viitor parlamentar PNL, copreședintele…

De redactia , in Actualitate , at 11/12/2020

Prezent în cadrul unei emisiuni TV (Antena 3) și răspunzând unei întrebări adresate din partea unui viitor parlamentar PNL, copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a reiterat faptul că AUR a fost mandatat de către popor să nu facă alianțe cu hoții care se află în parlament.

Claudiu Târziu a vorbit și despre susținerea românilor: „nimeni nu ne lua în calcul deoarece clasa politică este ruptă de realitate, trăiește în bula ei, nu are legătura cu alegătorii. Tocmai de aceea nu au știut care sunt durerile românilor, le-au ignorat.

Pe de altă parte s-a practic o campanie de ignorare, de biocot general din partea presei: s-a pus problema în redacții ca să nu se vorbească despre AUR.

Noi am făcut campanie serioasă, cu mii de membri, am fost din ușă din ușă.

AUR s-a finanțat din buzunarele proprii. Am avut 200 000 de euro ce au provenit din donații și contribuții ale candidaților.

Aveam 5 000 de membri și de câteva zile au fost cereri pentru 15 000 de adeziuni.

Am avut o campanie foarte bună pe online.

Noi nu am fost împotriva măștii ci am cerut să se respecte drepturile și libertățile românilor. Noi suntem împotriva hoției. Guvernul liberal a luat măsuri excesive și pe care le-au reproșat și alții din societatea civilă” a declarat Claudiu Târziu.

UN IEPURE. Pentru împrumuturile gigantice făcute, Cîțu a fost pus de stăpâni premierPreședintele României l-a nominalizat pe Florin Cîțu ca și viitor premier al României. Fostul ministru de finanțe are sarcina dificilă de a forma o majoritate și a conduce un guvern. Pentru acest lucru Ludovic Orban a fost dat la o parte, nu că acesta ar fi avut vreo performanță deosebită în condițiile în care investițiile
Iohanis discută de climă cât timp prietenii lui taie codrii BucovineiPreședintele României ne vorbește despre probleme stridente ale omenirii în timp ce în Bucovina prietenii lui austrieci ne taie pădurile: „Combaterea schimbărilor climatice este printre cele mai importante teme pe agenda Consiliului European care începe astăzi.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: