17 / 04 / 2024


Ciucă la prezidențiale | Un lider PNL recunoaște: „Deocamdată nu avem altul” – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 07/11/2023

Theodor Stolojan susține că deocamdată PNL nu are alt candidat la alegerile prezidențiale în afară de Nicolae Ciucă, despre care spune că, deşi nu este un personaj carismatic, președintele PNL „este un om care are o integritate clară, are un caracter clar, are nişte realizări foarte clare”.

Întrebat dacă, în opinia sa, Nicolae Ciucă este potrivit pentru funcția supremă în stat, Theodor Stolojan a spus că „deocamdată nu avem altul”.

El a explicat că, deşi nu este un personaj carismatic, preşedintele PNL „este un om care are o integritate clară, are un caracter clar, are nişte realizări foarte clare”.

Întrebat, de asemenea, dacă liberalii au încredere că Ciucă va ajunge în turul doi al alegerilor, Stolojan a răspuns: „Cred că va ajunge. Îmi e greu să vă spun, pentru că am văzut sondaje. Lupta va fi grea”.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii