22 / 06 / 2021


Cîțu ne aburește: În lipsa unor măsuri de relansare economică, propune bugetarea multianuală

Incredibil! Florin Cîțu speră ca de-abia săptămâna viitoare să trimită bugetul pe anul 2021 în Parlament. Premierul susține că procesul…

De redactia , in Actualitate , at 27/01/2021

Incredibil! Florin Cîțu speră ca de-abia săptămâna viitoare să trimită bugetul pe anul 2021 în Parlament. Premierul susține că procesul durează mai mult pentru că trebuie introduse unele reforme amânate de mai bine de 30 ani de ani.

„În acest moment reversăm sau introducem reforme amânate de 30 de ani sau măsuri care au avut efect devastatator pentru finanțele publice în ultimii ani trebuie modificate”, a precizat Cîțu.

————————————————————————————————————

George Simion (AUR): Cîțu minte. Nu vom avea investiții anul acesta. Partidele vor vota intenționat bugetul pe 2021 mult prea târziuPartidele de la guvernare se bat pe posturile de prefecți. Județul Bihor, mărul discordieiReforma promisă de USR PLUS: Vor să pună mâna pe cât mai multe funcții de conducere

————————————————————————————————————

„În ședinta de Guvern am avut o discuție pentru că le-am cerut miniștrilor un set de măsuri de reformă la fiecare minister și doresc puțin mai mult detaliu acolo. Veți vedea măsurile în perioada următoare, o reformă a companiilor de stat, legea salariilor, legea pensiilor, eliminarea unor cheltuieli ineficiente”, a mai spus premierul.

Totodată, acesta a subliniat că vrea să introducă bugetarea multianuală, care va intra în efect din 2024.

Similare

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: