24 / 06 / 2021


Cîțu amână adoptarea bugetului pe 2021. Așteaptă planul pentru privatizarea companiilor de stat

Premierul Florin Cîțu nu se grăbește să aprobe bugetul pentru anul acesta, astfel că proiectul de buget se va discuta,…

De redactia , in Actualitate , at 01/02/2021

Premierul Florin Cîțu nu se grăbește să aprobe bugetul pentru anul acesta, astfel că proiectul de buget se va discuta, cel mai probabil, într-o ședință de guvern, de-abia peste două săptămâni.

Principalul motiv al întârzierii, susține Cîțu, este acela că încă nu a primit de la miniștri proiecte de reforme în companiile de stat. „Bugetul pentru 2021 întârzie puţin, pentru că eu am cerut un lucru foarte important şi nu dau înapoi de la acest lucru: subvenţiile sau cheltuielile care se duc către anumite sectoare din sectorul public, anul acesta, trebuie să fie legate de reforme”.

————————————————————————————————————

George Simion (AUR): Incidentul de la Matei Balș nu se mai poate repeta. Cerem construirea de noi spitale în timp recordVlad Voiculescu dă vina pe PSD pentru incendiul de la Matei BalșRudele victimelor de la Colectiv, la Matei Balș: Iohannis, demisia!

————————————————————————————————————

Premierul susține că fără aceste planuri nu poate merge mai departe pentru că nu ne putem permite să „aruncăm bani buni în companii de stat care doar fac pierderi şi vor câştiga doar şmecherii”. Cîțu a avertizat că acele companii care nu vor concepe planuri de reformă vor fi desființate.

Ar putea să-ți placă și

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: