30 / 07 / 2021


Circul lui Șoșoacă bruiază mesajul politic al AUR

În aceste zile noul parlament al României s-a reunit pentru a se valida alegerile, a se stabili conducerea camerei, a…

De redactia , in Actualitate , at 26/12/2020

În aceste zile noul parlament al României s-a reunit pentru a se valida alegerile, a se stabili conducerea camerei, a se forma comisiile parlamentare și pentru a se împărți funcțiile publice.
George Simion, co-președintele AUR, aduce acuze foarte dure PSD, PNL, USR și UDMR acuzându-le că au făcut blat pe funcțiile publice și că alegerile din parlament sunt formale.
La un moment dat copreședintele AUR a cerut parlamentarilor să se retragă din sesiunea de plen iar aceștia s-au executat. În mod normal dacă PSD ar fi făcut aceeași mișcarea alegerea președintelui camerei deputaților nu s-ar fi putut îndeplini din lipsă de cvorum. George Simion s-a retras strategic și a lăsat PSD în obsaid.
Strategia politică s-a dovedit a fi una corectă și a scos în evidență înțelegerea dintre Orban și Ciolacu pentru alegerea primului în funcție. PSD a rămas în sala de plen și astfel s-a asigurat prezența minimă necesară validării.
Cam asta este totul despre opoziția PSD și care este una formală, în timp ce înțelegerea și supunerea față de Iohanis este una evidentă.
Dar strategiile lui George Simion sunt momentan anulate de circul executat de senatorul Diana Șoșoacă în parlament.
Deși partidul duce un mesaj politic bun, presa este cu mult mai interesantă de comportamentul deosebit al senatorului AUR și mai puțin de mesajul și acțiunile politice ale partidului. Timp de câteva zile la televizor nu s-au văzut mesajele politice, extrem de serioase, ci gesturile puțin deplasate ale unui senator ce pare a nu înțelege că face mai mult rău decât bine noii formațiuni politice și anulează efortul deosebit făcut de cei doi copreședinți.

Tags: Diana ȘoșoacăParlamentul României

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: