23 / 01 / 2022


Ciprian Ciucu: Aștept ca Nicușor Dan să facă odată o întâlnire cu primarii de Sector, e frustrant, trece timpul | .News

Ciprian Ciucu/ sursa: facebook Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, declară la RFI că se simte extraordinar de frustrat să vadă…

De redactia , in Actualitate , at 07/01/2021

Ciprian Ciucu/ sursa: facebook
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, declară la RFI că se simte extraordinar de frustrat să vadă cum trece timpul și nu se poate apuca de anumite proiecte, pentru că nu există o comunicare cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. 
Ciucu precizează că are mare încredere în acesta, dar atrage atenția că dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ce ține de el va face, iar ce ține de alții va arăta cu degetul.
Ciprian Ciucu vorbește despre ”marea, marea, marea problemă a depozitării gunoiului în București, nu o să mai avem în curând unde să îl punem. Aștept ca primarul general să facă odată o întâlnire cu primarii de Sector, că tot întârzie să o facă și i-am trimis multe semnale că e mare nevoie de o astfel de discuție, inclusiv ieri l-am rugat să facă această întâlnire, ca să decidem dacă ne organizăm sub forma unei organizații de dezvoltare intercomunitară, așa cum specifică o condiționalitate, pentru a putea primi fonduri europene sau suntem fiecare pe cont propriu. Eu mă pot organiza, dar nu vreau ca să scap ocazia să lucrăm integrat și aici doar primarul general poate să ne aducă pe toți la masă. Sau ne vedem fără el, dacă nu ne aduce pe toți la masă. Și i-am cerut încă o dată, este a treia oară când îi cer acest lucru și probabil că o va face, mă aștept să o facă, să decidem ce facem cu această asociație de dezvoltare intercomunitară, pentru că din ea trebuie să facem parte noi și trebuie să facă parte și Ilfovul, care are nu știu câte localități”.
Primarul Sectorului 6 speră că la un moment dat va primi un răspuns de la Nicușor Dan: ”La un moment dat, o să primesc răspuns, pentru că și eu trebuie să îmi fac bugetul de investiții pentru la anul și oamenii nu știu că de fapt bulevardele principale aparțin de Primăria Capitalei și îmi cer mie soluții.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: