15 / 06 / 2024


Ciolacu vrea un preşedinte social-democrat în 2024 – Iohannis a numit cinci premieri PSD în timpul mandatelor sale – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 17/11/2023

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu a luat decizia în privinţa unei candidaturi a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, dar şi-a exprimat convingerea că este cazul ca România „să aibă un candidat şi un preşedinte social-democrat, după 20 de ani de preşedinte de dreapta”.

Iată ce a spus acesta: „Nu, nu am luat această decizie. Momentan avem alegerile europarlamentare. Cred cu convingere că este cazul ca România să aibă un candidat şi un preşedinte social-democrat, după 20 de ani de preşedinte de dreapta”

Întrebat dacă va candida, el a spus: „Nu neapărat (…), sunt şi alţi oameni în România care sunt oameni autentici de stânga”.

Premierul l-a menţionat pe preşedintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, precizând, însă, că nu a avut cu acesta o discuţie despre candidatura la prezidenţiale.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii