22 / 06 / 2024


Ciolacu se face de râs, acesta spune că Austria este membră NATO și că România o poate bloca – Flux60 – Cele mai bune opinii despre cele mai importante știri din România

By editor , in Opinii , at 16/11/2023

CRITICII

Ciolacu se face de râs, acesta spune că Austria este membră NATO și că România o poate bloca

noiembrie 16, 2023noiembrie 16, 2023By

Ciolacu se face de râs,   acesta spune că Austria este membră  NATO și că România o poate bloca

Ciolacu a reușit să ne uimească pe toți , dezvăluind recent că Austria, o țară cunoscută pentru neutralitatea sa încă din timpul Războiului Rece, este de fapt un membru al NATO. Și nu doar atât, dar România, într-o mișcare de șah geopolitic de neegalat, blochează toate demersurile Austriei la nivel euro-atlantic.

Această revelație a venit ca un șoc pentru mulți, în special pentru austrieci, care probabil se întrebau de când au devenit parte a Alianței Nord-Atlantice. Dar, în viziunea lui Ciolacu, detaliile sunt minore. Ce contează dacă Austria a fost neutră de zeci de ani și nu a arătat niciun interes de a se alătura NATO ? În lumea lui Ciolacu, Austria este un pion pe tabla de șah a NATO, iar România, sub conducerea sa perspicace, joacă un rol crucial în a menține acest pion în șah.

Nu putem decât să ne înclinăm în fața acestei  revelații mărețe care reconfigurează alianțele globale cu o simplă declarație. Este o lecție pentru toți analiștii și experții în relații internaționale: nu subestimați puterea unei gafe politice de a schimba harta lumii.

În acest nou context geopolitic, ne întrebăm: ce alte surprize ne rezervă Ciolacu? Poate că va dezvălui în curând că Elveția este un membru cu drepturi depline al Uniunii Europene sau că Vaticanul este cel mai nou stat membru al OPEC. Posibilitățile sunt infinite când realitatea nu este o constrângere.

În concluzie, Marcel Ciolacu este un politician slab pregătit care face de râs România prin incompetența sa profesională și intelectuală. Gafele monumentaleb pe care le face afectează imaginea țării și a cetățenilor.

 » Citeste tot articolul aici

Comentarii