22 / 01 / 2022


Ciolacu, scos din sărite: Funcțiile publice se împart doar între PNL și USR

Marcel Ciolacu, liderul PSD, tună și fulgeră. Acesta susține că PNL și USR-PLUS împart funcțile publice între clienta de partid,…

De redactia , in Actualitate , at 13/01/2021

Marcel Ciolacu, liderul PSD, tună și fulgeră. Acesta susține că PNL și USR-PLUS împart funcțile publice între clienta de partid, fără să țină cont de criteriile profesionale. „Până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS”, acuză Ciolacu, supărat că PSD rămâne pe dinafară.

„Singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid! Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS”, scrie pe Facebook liderul PSD.

Mesajul lui Ciolacu este însoțit de o captură foto potrivit căreia directorul unei școlii din Vaslui a fost schimbat din funcție. „Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!”

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: