18 / 06 / 2024


Ciolacu nu mai are bani – Guvernul a promis că va crește salariile profesorilor, dar din 2025 – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 27/11/2023

Guvernul amână creșterea salariilor cu un an. Premierul Marcel Ciolacu susține că salariile profesorilor au avut deja o creștere de 25%. Liderul PSD promite că salariile vor mai fi majorate, dar din 2025.

Iată ce a spus acesta: „Legea salarizării este în cererea de plată numărul 4, la fel ca și reforma fiscală. Părerea mea e că va avea aplicabilitate din 2025. Nu știu dacă de la începutul anului sau de la jumătate. Cifrele n-au cum să mintă. Nu vom avea o lege a salarizării pusă în aplicare pe anul viitor. O să respect promisiunea făcută profesorilor. Nu sunt Harry Potter. Mă numesc Marcel Ciolacu”Liderul PSD a mai promis că pensiile vor crește cu 40 de procente din 2024. Specialiștii susțin că legea vine la pachet cu taxe și impozite mărite, având în vedere că nu există bani pentru a susține promisiunea lui Ciolacu.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii