24 / 02 / 2024


Ciolacu, la fel ca Dăncilă: Nu știe o boabă de engleză – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 27/10/2023

Premierul Marcel Ciolacu s-a făcut de râs ieri la Bruxelles când a fost întrebat de un jurnalist străin în limba engleză despre ajutorul militar acordat Kievului de România. Pe lângă faptul că regimul ține totul la secret, pentru a putea jefui bugetul statului, am aflat și că Marcel Ciolacu e la fel de slab pregătit intelectual ca și predecesoarea sa din PSD, Viorica Dăncilă.

Marcel Ciolacu nu știe o boabă de engleză. Așa că nu mai avem de ce să ne mirăm că România este unde este și e considerată o țară de mâna a doua în Europa. Suntem aici pentru că suntem conduși de proști, agramați și bandiți puși pe înavuțire. Acești terminați care conduc statul român nu au fost în stare să pună și ei un premier care vorbește măcar o limbă străină de circulație internațională.

Păi ce să negocieze ăsta la Bruxelles… face ca Dăncilă cu Netanyahu… be-he-he…

Asta e. Atât poate să ofere regimul Iohannis împreună cu partidele lui, PSD, PNL, USR și UDMR.

Premierul Marcel Ciolacu a fost joi protagonistul unui dialog inedit la Bruxelles. În timpul unei declarații de presă, el a primit două întrebări în limba engleză de la un reporter străin, dar a răspuns direct în limba română.

Video cu răspunsurile lui Ciolacu la întrebările în limba engleză (min. 6.40):


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *