17 / 04 / 2024


Ciolacu la Ciutacu: ”Dacă Simion câștigă alegerile europarlamentare, a doua zi am plecat din funcția de la PSD!” – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 29/12/2023

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV că va demisiona din funcția de șef al PSD dacă George Simion câștigă alegerile europarlamentare cu partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

În momentul de față partidul AUR este cel mai bine cotat în opțiunea de vot a românilor la alegerile europarlamentare, având în vedere personalitățile de marcă de pe lista AUR.

Marcel Ciolacu s-ar putea să aibă parte de o surpriză în iunie, dar de la el nu ne putem aștepta să își țină promisiunea. Cel mai probabil minte, la fel cum a făcut și cu eliminarea pensiilor speciale. Știm cu toții că legea PSD a fost doar o mascaradă ieftină pregătită doar pentru a fi picată la CCR.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *