22 / 06 / 2024


Ciolacu INDIAN! Premierul și-a cumpărat fani și like-uri din India – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 28/12/2023

La postarea premierului Marcel Ciolacu despre aderarea României la Spațiul Schengen apar mii de like-uri și comentarii pozitive, însă dacă privești atent ai să observi că inimioarele provin de la fani din India, Bangladesh și Pakistan. Nu este o noutate în lumea politică. Politicienii de carton disperați după rating apelează la companii specializate în marketing social-media, pentru a-și crește paginile de facebook cu fani din Asia.

Fostul președinte pro-rus al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost prins cu 7.700 de Like-uri din India. Se pare că Marcel Ciolacu a copiat și el modelul. Pe lângă ferma de troli a PSD din cadrul Cancelariei premierului condusă de Mihai Ghigiu și Radu Toader, armata de postaci din cadrul instituțiilor statului(membri de partid angajați la stat), Marcel și-a tras și fermă de troli din India.Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *