18 / 06 / 2024


Ciolacu, foarte popular în India, Bangladesh și Pakistan – Premierul și-a cumpărat fani pe Facebook – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 30/12/2023

La postarea premierului Marcel Ciolacu despre aderarea României la Spațiul Schengen apar mii de like-uri și comentarii pozitive, însă dacă privești atent ai să observi că inimioarele provin de la fani din India, Bangladesh și Pakistan.

Nu este o noutate în lumea politică. Politicienii de carton disperați după rating apelează la companii specializate în marketing social-media, pentru a-și crește paginile de facebook cu fani din Asia.

Fostul președinte pro-rus al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost prins cu 7.700 de Like-uri din India. Se pare că Marcel Ciolacu a copiat și el modelul. Pe lângă ferma de troli a PSD din cadrul Cancelariei premierului condusă de Mihai Ghigiu și Radu Toader, armata de postaci din cadrul instituțiilor statului(membri de partid angajați la stat), Marcel și-a tras și fermă de troli din India.Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii