21 / 09 / 2021


Ciolacu despre masa de la Sărata Monteoru: A fost o greşeală, recunosc; cu toţii am achitat amenzile | .News

Marcel Ciolacu sfidează regulile anti-COVID (sursa foto: Digi24) Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că a greşit atunci când…

De redactia , in Actualitate , at 27/10/2020

Marcel Ciolacu sfidează regulile anti-COVID (sursa foto: Digi24)
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că a greşit atunci când nu a respectat măsurile de distanţare în timp ce lua masa la Sărata Monteoru, că a plătit amendă, dar că „a greşi este omeneşte”.
„Eu am ieşit cu familia la Sărata Monteoru să mănânc, cu fiul meu, cu nepotul, cu viitoarea noră, posibil, şi cu fratele meu. Sărata Monteoru este într-un scenariu verde şi Buzăul. Am stat şi pe terasă, apoi am intrat la interior, când s-a făcut frig. Au mai venit şi doi colegi de-ai mei de partid, ne-am strâns cu toţii la masă, a fost o greşeală, o recunosc, cu toţii am achitat amenzile, apoi, când am venit să mâncăm, ne-am despărţit şi am stat la mese separate. A fost o greşeală, recunosc, până la urmă a greşi e omeneşte, a persevera e prosteşte. Fiecare dintre noi avem astfel de momente, chiar pentru o scurtă durată. Trebuia să rămân doar cu familia mea şi ar fi fost mult mai bine. (…) Eu nu am mai fost demult acasă şi am vrut să mănânc cu familia, că s-a terminat cu totul altfel e altă discuţie. Un pic exagerat momentul, eu eram acolo când a venit poliţia, a constatat că deja noi stăteam la mese separate, s-a revenit apoi la local. Nu am prea înţeles lucrurile acestea”, a spus Ciolacu într-o emisiune la B1 Tv.
El a adăugat că i s-a părut „un pic exagerat” felul în care a acţionat poliţia, care a făcut o conferinţă de presă „pe subiectul Marcel Ciolacu”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: