13 / 07 / 2024


Ciolacu, blat cu UDMR de sărbători pe autonomia ținutului secuiesc – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 27/12/2023

Camera Deputaţilor se întruneşte, joi, în şedinţă pentru a dezbate trei proiecte referitoare la autonomia ţinutului secuiesc, depuse de doi parlamentari ai UDMR, după ce premierul Marcel Ciolacu a făcut un blat cu liderii uniunii. Totul este o mascaradă bine pusă la punct pentru ca PSD să se mențină la putere și să jefuiască în continuare România.

Şedinţa, în format hibrid, este programată să înceapă la ora 14,00, conform deciziei Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

Pe ordinea de zi se vor mai afla demisiile deputaţilor Gabriel Avrămescu şi Gabriela Horga, aleşi în conducerea ASF, şi vacantarea locurilor lor de deputaţi.

Propunerile legislative aflate pe ordinea de zi sunt cele privind statutul de autonomie al ţinutului secuiesc, statutul autonomiei culturale a comunităţii maghiare din România şi o lege-cadru privind autonomia culturală a comunităţilor naţionale, iniţiate de doi deputaţi UDMR – Kulcsár-Terza József-György şi Zakarias Zoltán.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *