27 / 11 / 2021


Cine sunt cei care au propus legea segregării în masă a populației prin certificatele sanitare. Lista celor 9 tovarăși de drum PNL-UDMR. Reprezentanți ai 9% din populația României vor să pună cătușele verzi pentru 20.000.000 de români

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 18/10/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Săptămâna tocmai trecută premierul demis Florin Cîțu a trimis la Parlament Proiectul de Lege prin care Certificatul verde va deveni obligatoriu pentru toate activitățile economice, inclusiv pentru intrarea în magazine! Ne-am gândit că sunteți interesați să știți cine sunt inițiatorii proiectului, alături de prim-ministrul demis. Este vorba de 9 parlamentari PNL-UDMR, dintre care 4 miniștri demiși. Din aceștia 9, 5 sunt de la formațiune extremistă minoritară UDMR. Lista lor mai jos.

Titlul proiectul anti-români este „Propunere legislativă privind stabilirea unor măsuri în domeniul
sanitar, pe perioada stării de alertă, pentru personalul din cadrul unor
unități publice și private”.

Opiniile
persoanelor interesate asupra propunerilor legislative aflate în
consultare publică pot fi trimise la SENAT, prin email la infopub@senat.ro,
completând formularul și atașându-l la email.

https://senat.ro/PAGINI/format.pdf

Lista opiniilor exprimate pentru propunerea legislativă b482/2021:

https://senat.ro/LegiProiectAdmin.aspx?Cod=23930

Reamintim că numărul total al voturilor valabil exprimate este la alegrile parlamentare din 2020 a fost de 5.901.915, prezența
la vot fiind de 33.24% din numărul total al alegătorilor înscriși în
listele electorale permanente. Observăm că 70% dintre români NU SE VACCINEAZĂ, deci este foarte posibil ca majoritatea lor să facă parte dintre cei cărora le este scârbă de politică și de „aleșii” total nereprezentativi pentru români și României. Practic, vorbim probabil de partea cu o inteligență naturală a națiunii.

Numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 25 august 2020 este de 19.004.986, conform AEP.

Dintre acești 33.24% de participanți la vot (procent probabil umflat și de serviciile speciale), pentru PNL ar fi votat 1.486.401 de cetățeni (25,19% din „întregul” reprezentat de 33.24%) și pentru UDMR 339.030 voturi (5,74% din „întregul” de 33.24%).

Dacă luăm în calcul aceste cifre oficiale, constatăm că UDMR reprezintă 1,79 % din populația României cu drept de vot și PNL doar 7,8! Total? 9,59% Dacă socotim însă întreaga populație a României conform datelor oficiale, aceste procente scad și mai mult. 

Deci reprezentanți a sub 10% vor să încarcereze întreaga României. Cum vă sună asta?

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: