15 / 08 / 2022


CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 01/07/2022


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Cu un limbaj ce coboară statutul demnitarului public la nivel de mahala, Germina Nagâț, principala responsabilă de documentele CNSAS care atestau colaborarea președintelui Traian Băsescu cu Securitatea ca poliție politică, ne trimite un „Drept la replică” vituperant în care contrazice însăși ancheta instituției din care încă face parte. Îl publicăm mai mult ca s-o facem de râs dar și, desigur, pentru că noi respectăm normele deontologice, spre deosebire de cei care au încălcat legea și au palmat documentele timp de 14 ani.

Dincolo de registrul bulevardier în care vrea să o plaseze premianta GDS de la CNSAS, Afacerea Nagâț – Băsescu este, de fapt, una dintre cele mai grave și murdare afaceri ale Istoriei României de după 1989. Gândiți-vă doar ce ar fi însemnat că în 2006, când președintele de atunci al Colegiului CNSAS, Claudiu Secașiu, a semnat Decizia 310, pe baza documentației oferite de Direcția Investigații, recte de Germina Nagâț, să se fi consemnat ADEVĂRUL?

Pentru că TOATE documentele Deciziei din 2019, așa cum o spune ancheta CNSAS, erau acolo, sub posteriorul doamnei Nagâț, ca să ne exprimăm pe potriva „dreptului la replică” al personajului.

Vorbim de menținerea în FALS a unui președinte în funcție și de realegerea lui tot în FALS, cu concursul direct al unor angajați și membri ai Colegiului CNSAS. A celor care mimau și, după caz, urlau, că luptă cu Securitatea!

Cum ar fi arătat România FĂRĂ Băsescu și gașca de nou-numiți INTELECTUALI AI LUI PETROV? Nu știm. Dar, ceea ce este clar, este că cineva a fost PREȘEDINTE ILEGITIM și ILEGAL, în baza unei Decizii FALSE emise de CNSAS. Pentru care cineva trebuie să răspundă.

Subiectul nostru nu este însă Băsescu. Ci minciuna. Întinsă timp de 14 ani, ca o dârâ de limax uriaș, chiar de către cei care s-au auto-erijat în moraliștii și luptătorii cu securiștii din România.

Nu este exclus, desigur, ca Băsescu să fi fost lucrat chiar de către cei cocoțați pe spinarea lui. Să ne aducem aminte că numirea făcută de el la conducerea CNSAS,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: