24 / 09 / 2021


Cine este Leonardo Badea, viceguvernatorul BNR propus de PSD premier

Marcel Ciolacu a precizat în această seară că președintele României ar fi trebuit să formeze un guvern de uniunea națională…

De redactia , in Opinii , at 31/08/2020

Marcel Ciolacu a precizat în această seară că președintele României ar fi trebuit să formeze un guvern de uniunea națională și nu să impună PNL la guvernarea României.

Președintele PSD s-a declarat încrezător că mâine se vor strânge toate voturile necesare pentru ca moțiunea de cenzură depusă împotriva guvernului PNL să pice.

Marcel Ciolacu a venit și cu o propunere de premier: viceguvernatorul BNR Leonardo Badea.

Acesta din urmă este un om politic provenit din PSD, plimbat prin parlament, ASF și acum pus mare șef pe la Banca Națională.

În mediul privat nu s-a evidențiat prin nimic deosebit, însă Leonardo Badea a excelent în obediența față de partid, motiv pentru care a și deținut mai multe funcții cheie în statul român, toate foarte bine plătite.

Teoretic PSD dispune de toate voturile necesare pentru ca moțiunea să treacă, însă nu ar fi prima dată când am asista la un teatru al absurdului.

LOCALE 2020. Candidatul Pro România la Primăria Brașov și-a început campania electorală după ce s-a vindecat de COVID-19Candidatul Pro România la Primăria municipiului Braşov, Sorin Susanu, şi-a început vineri campania electorală, în cadrul unui eveniment organizat pe Dealul Cetăţii din Braşov, după ce în ultimele săptămâni a lipsit de lângă echipa sa pentru că a fost în spital internat cu COVID-19.   „Voi avea o abordare pozitivă şi constructivă deoarece cred că este
Mesajul de ultimă oră a lui Barna legat de moțiunea PSDDan Barna a susținut că parlamentarii USR nu vor vota moțiunea depusă de PSD considerand ca nu este momentul potrivit că România să rămână guvernată. Dan Barna aduce acuze grele PSD, considerand că moțiunea reprezintă un gest iresponsabil:
Vrăjeala ieftină a lui Rareș Bogdan: să înceteze traseismulVrăjeală ieftină și de prost gust a lui Rareș Bogdan.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: