20 / 06 / 2021


Cinci români și-au dus propriile soții la produs in Franța – au reușit să facă un adevărat tur al Franței la prostituție

Cinci români s-au asociat pentru a-şi pune soţiile să facă sex pe bani. Aceștia închiriau mai multe apartamente în orașe…

De redactia , in Internațional , at 26/02/2021

Cinci români s-au asociat pentru a-şi pune soţiile să facă sex pe bani.

Aceștia închiriau mai multe apartamente în orașe din Franța.
Femeile reușeau să strângă un profit lunar între 5.000 și 7.000 de euro.
Cinci români s-au ascoiat pentru a-și pune soțiile să facă sex pe bani, reușind să facă un adevărat „Tur al Franței”, la nivel de prostituție, potrivit actu.fr.
Aceștia închiriau mai multe apartamente în orașe din Franța și își puneau soțiile să se prostitueze. Femeile au fost demascate în urma unui apel anonim care a detaliat cum clienții intrau și ieșeau dintr-un apartament din orașul Meaux, lângă Paris.
Cum au fost demascați
În luna septembrie 2019, poliţia a primit o plângere în care era specificat sexul plătit într-un apartament închiriat prin intermediul site-ului Airbnb.
În urma denunțului, autorităție au reușit să coroboreze informațiile primite cu mai multe anunțuri publicate pe site-uri specializate, iar polițiștii au intrat în acțiune.
După ce au supravegheat apartamentul, agenții au observat două femei tinere, dar și o succesiune de vizitatori care veneau la intervale regulate. Oaspeții erau diferiți de la o zi la alta, până când într-o zi polițiștii au interceptat doi clienți care au confirmat presupusa activitate.
Anchetatorii au mai aflat și că primele anunțuri ale românilor au fost postate în anul 2018.
Pentru a putea depista întreaga rețea, polițiștii au instalat mai multe diposzitive de ascultare în apartamentul închiriat. Aceștia au rămas surpirnși atunci când au descoperit „un adevrat Tur al Franței”, în ceea ce privește proxenetismul, bazat pe o activitate itinerantă.
Cine erau membrii grupării
Cele cinci cupluri de români care alcătuiau gruparea, proveneau din două orașe din zona Moldovei. Aceștia s-au asociat și au funcționat în afara oricăeri rețele de prostituție cunoscute.
sursa: Aleph News

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: