27 / 07 / 2021


Cinci români, incendiați în Germania de un conațional care vroia să îi omoare

Cinci români au fost răniți, după ce apartamentul în care locuiau, în Germania, a fost cuprins de flăcări. Anchetatoii au…

De redactia , in Internațional , at 23/06/2021

Cinci români au fost răniți, după ce apartamentul în care locuiau, în Germania, a fost cuprins de flăcări. Anchetatoii au declarat că este vorba despre o tentativă de crimă, pusă la cale de un alt român, aflat acum în custodia poliției.

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o bloc din orașul german Tuntenhausen. Clădirea în care a avut loc incendiul este locuită, în principal, de migranţi români.
Cinciurma incidentului, cinci români au fost răniți. Unul dintre ei este în stare gravă, iar ceilalți patru au scăpat cu răni ușoare. Potrivit cotidianului Oberbayerisches Volksblatt, un alt român a fost cel care a dat foc apartamentului.
Anchetatorii au dezvăluit că cel care a pus la cale tentativa de crimă este un alt român, care a fugit de la locul incidentului imediat dupa incendiu.
La scurt timp, bărbatul a fost arestat fără a opune rezistentă. Luni dimineață, instanța germană a dispus arestarea sa preventivă și transferul în închisoare.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: