21 / 05 / 2022


Cinci papagali au fost trimiși la izolare într-un parc zoologic pentru că înjurau vizitatorii

Cinci papagali de la un parc zoologic din Lincolnshire, Regatul Unit au fost scoși de la expunere după ce au…

De redactia , in Internațional , at 30/09/2020

Cinci papagali de la un parc zoologic din Lincolnshire, Regatul Unit au fost scoși de la expunere după ce au început să îi înjure pe vizitatori, relatează BBC.

Papagalii africani gri au fost adoptați în august și au fost plasați în carantină împreună. După ce au fost mutați în zonele publice ale grădinii și expuși la vizitatori, ei au început să folosească constant un limbaj obscen.

Reprezentanții parcului spun că „papagalii înjură pentru a obține o reacție de la oameni”. Dacă vizitatorii au părut uimiți sau au râs, papagalii au fost încurajați să continue cu acest comportament. Mai mult, papagalii se încurajează unii pe alții să înjure și s-au învățat unii pe alții cuvintele obscene.

„Unora dintre vizitatori li s-a părut amuzant, însă având în vedere că în weekend vor veni și copii, am decis să îi mutăm pe papagali. Am sperat că vor învăța și alte cuvinte când vor fi plasați în colonii însă dacă îi vor învăța și pe ceilalți papagali să înjure o să ne trezim cu 250 de papagali care vorbesc urât. Nu știu ce o să facem”, a spus directorul executiv al parcului, Steve Nichols.

Sursa: Digi24

Dacia Spring: Când ar urma să fie lansat primul model electric Dacia și cât va costaDacia a prezentat ieri noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway, care aduc multe noutăți, atât la nivel de design, cât și la nivel de dotări și motorizări. Jurnalistul Dan Vardie a vorbit cu această ocazie la Digi24 și despre modelul Dacia Spring, primul model electric al constructorului român. Dacia Spring urmează să fie prezentat presei auto
Legea pentru înființarea „DNA-ului pădurilor”, neconstituționalăÎnființarea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Mediu, supranumită „DNA-ul pădurilor”, a fost declarată neconstituțională cu unanimitate de voturi de către CCR.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: