23 / 06 / 2021


Cîmpeanu: Nu mă înțeleg cu Vlad Voiculescu! Insistă cu masca obligatorie la orele de Educație Fizică

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că are probleme în colaborarea cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, care insistă cu purtarea…

De redactia , in Actualitate , at 28/02/2021

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că are probleme în colaborarea cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, care insistă cu purtarea obligatorie a măștii de protecție la orele de sport deși toată Europa a renunțat la acest lucru.

Ministrul Sorin Cîmpeanu a declarat, sâmbătă seara, la Realitatea Plus, că este deranjat de întârzierile cu care se ajunge la o concluzie între Ministerul Educației și Ministerul Sănătății în privința purtării măștii la orele de Educație Fizică, în școli.

„Mă deranjează întârzierea cu care ajungem la o concluzie comună – Ministerul Educației și Ministerul Sănătății – cu privire la obligativitatea purtării măștii pe timpul orelor de Educație Fizică. Suntem în continuare singura țară din Europa care avem această obligație de purtare a măștii în timpul orelor de Educație Fizică”, a spus ministrul Educației.

Acesta a precizat că a văzut studii făcute de medici care demonstrează neajunsurile pe care purtarea măștii le aduce elevilor în timpul activităților ce presupun efort fizic.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: