25 / 09 / 2023


Chiriașul american din clădirea Advancity, în topul mondial al centrelor de date modulare

Vertiv, grup global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate cu birou la Cluj, a fost desemnat de compania…

De redactia , in Internațional , at 03/09/2020

Vertiv, grup global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate cu birou la Cluj, a fost desemnat de compania de analiză în domeniul tehnologiei Omdia drept al doilea furnizor mondial de pe piața centrelor de date modulare prefabricate (PFM).
Raportul Omdia, dezvoltat pe baza datelor din 2018 și 2019, a evaluat piața PFM la 1,2 miliarde de dolari în 2018, cu o creștere a ratei de implementare de până la 65% în 2019, conform Economica.net. Analiștii atribuie creșterea impresionantă unor factori ca scalabilitatea, beneficiile fabricării și integrării de la distanță, viteza de implementare.
„Dezvoltatorii europeni se confruntă cu o serie de provocări specifice, așa cum este costul mare per metru pătrat. Centrele PFM sunt o soluție extrem de avantajoasă pentru că îmbină performanța cu flexibilitatea amplasării, inclusiv pe acoperișurile clădirilor sau în parcăriˮ, precizează George Topalov, Senior Sales Manager la Vertiv România.
Raportul a prezentat tipuri diferite de centre PFM cu utilizări variate, inclusiv pentru IT și unități de producție, dar și așa numitele module all-in-one (cu IT integrat, energie electrică, infrastructură de răcire) utilizate în aplicații industriale de învățământ și de sănătate, în locații aflate la distanță și greu de gestionat.
Proiectele SmartMod ale Vertiv – produse PFM complet integrate – au fost premiate recent de către Uptime Institute cu distincția TIER-Ready pentru performanță și perseverență în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Vertiv are și soluții PFM personalizate, ce includ proiectarea, managementul de proiect și integrarea sistemului.
Grupul nord-american Vertiv, liderul global în producția de hardware pentru centrele de date, cu afaceri anuale de 4,3 miliarde de dolari, a închiriat 4.500 mp în complexul de birouri Advancity Business Center din Cluj-Napoca, pornind cu 300 de angajați în România.
„Mutarea strategică a Vertiv în Advancity reprezintă o premieră pentru companie,
 » Citiți întreg articolul pe www.zcj.ro

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: