16 / 10 / 2021


China știa de existența COVID-19 cu luni bune înainte ca OMS să afle. Un denunțător al Partidului Comunist Chinez afirmă: Jocurile militare din octombrie 2019 au fost pista de lansare. Momentul perfect pentru ca 9.000 de atleți să răspândească virusul

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 23/09/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Un denunțător a afirmat în mod senzațional că virusul Covid a fost eliberat în mod intenționat de China la un turneu militar cu două luni înainte ca restul lumii să afle despre virusul mortal, afirmă Daily Mail.

Fostul insider al Partidului Comunist Chinez, Wei Jingsheng, a declarat că Jocurile militare mondiale din octombrie 2019 ar fi putut acționa ca primul eveniment de răspândire a virusului.

Turneul internațional pentru atleții militari a avut loc la Wuhan – locul de origine al pandemiei Covid-19 – cu două luni înainte ca China să notifice Organizația Mondială a Sănătății cu privire la primele cazuri.

Jingsheng a afirmat că nu a fost o coincidență faptul că unii dintre cei 9.000 de atleți internaționali care s-au adunat pentru eveniment s-ar fi îmbolnăvit de o boală misterioasă.

„M-am gândit că guvernul chinez va profita de această ocazie pentru a răspândi virusul în timpul Jocurilor Militare, deoarece mulți străini se vor prezenta acolo”, a declarat el pentru noul documentar Sky News What Really Happened in Wuhan.

Denunțătorul a susținut că guvernul chinez a efectuat un ‘exercițiu neobișnuit’ în timpul jocurilor.

„Știam de posibilitatea ca guvernul chinez să folosească niște arme ciudate, inclusiv arme biologice, pentru că știam că se fac experimente de acest fel”, a spus el. 

Afirmațiile sale au fost susținute de fostul consilier principal pentru China al Departamentului de Stat al SUA, Miles Yu.

Acesta a declarat că atleți francezi, germani și americani s-au numărat printre cei care s-au îmbolnăvit la turneu cu simptome asemănătoare cu cele ale Covidului, dar nu au fost niciodată testați pentru virus.

„Vedem unele indicii în propriile noastre date… că a existat Covid circulând în Statele Unite încă de la începutul lunii decembrie, posibil chiar mai devreme”, a declarat fostul investigator al Departamentului de Stat al SUA pentru Covid-19, David Asher.

De asemenea, Jingsheng susține că și-a prezentat îngrijorările cu privire la situația în curs de desfășurare unor personaje de rang înalt din cadrul administrației Trump în noiembrie 2019, dar a fost ignorat.

Militantul de lungă durată pentru democrație, care a făcut închisoare pentru ‘activități contrarevoluționare’,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: