14 / 06 / 2021


Cetățenii Republicii Moldova care călătoresc în România, scutiți de carantină

România a actualizat lista statelor și a zonelor cu risc epidemiologic ridicat, iar R. Moldova nu se regăsește printre acestea. …

De redactia , in Actualitate Internațional , at 05/02/2021

România a actualizat lista statelor și a zonelor cu risc epidemiologic ridicat, iar R. Moldova nu se regăsește printre acestea. 

Joi, 4 februarie, Comitetul Naţional pentru Situații de Urgență al României a aprobat o nouă listă a țărilor/zonelor de risc epidemiologic, pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.
Conform documentului printre aceste state se numără și unele destinații de vacanță cum ar fi Maldive. De asemenea, și Spania, Italia, Franța, Germania sau Marea Britanie figurează în lista respectivă.
Persoanele care au avut COVID-19 și cele vaccinate cu a doua doză de vaccin, la zece zile de la rapel, nu vor mai sta în carantină.
De ceva vreme, R. Moldova a fost exclusă din lista statelor și a zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Astfel, persoanele din R. Moldova care urmează să călătorească în România nu vor fi subiecți ai măsurilor de carantină/izolare la domiciliu.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: