19 / 01 / 2022


Celentano din Las Fierbinți, discurs viral de Ziua Națională: Sistemul trebuie schimbat. Hai, România!

Un nou moment din serialul Las Fierbinți difuzat la PRO TV a devenit viral de Ziua Națională a României. Este…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 01/12/2020

Un nou moment din serialul Las Fierbinți difuzat la PRO TV a devenit viral de Ziua Națională a României. Este vorba de un discurs despre schimbarea sistemului din țară, care a fost ținut de Celentano, un personaj interpretat de actorul Adrian Văncică. 
În episodul Las Fierbinți din 30 noiembrie 2020, Celentano, carismaticul bețiv al satului, care acum patru ani a recitat o poezie de Ziua Națională a României ce a uimit telespectatorii, a fost întrebat de o reporteră dacă are pregătită o altă poezie, iar răspunsul acestuia a devenit din nou viral.
„Cui mama dracu îi mai arde de poezie, doamnă? Dumneavoastră nu vedeți cum trăim noi? Într-un banc de-ăla sec, care nu-l înțelege nimeni.
Un pește mergea pe un drum. Asta-i România. Îl întreb: „ce caută mă, peștele ăla pe drum?” E normal? Nu e normal, peștele trebuie să stea în apă. Dar a ajuns peștele ăla acolo că l-a pus mă-sa, l-a pus ta-su, un senator, un deputat, pe pile. Și el când s-a văzut acolo ce face? Nimic, încearcă să meargă pe bicicletă, ca să fie el mai cu moț. Nu mai e nimic normal. Te uiți în stânga, în dreapta. Anapoda ai școala. Copiii, îi învață în școală tango. Termină școala, dă copilul de viață, surpriză! În viață se joacă călușarul. Știți? Nu știm. Păi de ce, mă? Pentru că pe noi, în școală, ne-a învățat tango.
Păi hai, mă, să vă învețe ce trebuie. Păi nu putem. Păi de ce? Pentru că așa e sistemul. Așa e sistemul?  Atunci, haideți să schimbăm sistemul? Pai nu se poate… De ce? Pentru că așa e sistemul. Sistemul ăsta pe mine mă zăpăcește de cap, că nu înțeleg.

Intri în spital și, dacă ai noroc să ieși de acolo, ești mai bolnav decât ai intrat.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: