02 / 08 / 2021


Cele mai importante evenimente din 2021. Cum evoluează domeniul științific?

echipa Știință ianuarie 5, 2021 Cele mai urmărite evenimente din anul 2021 pe care întreaga lume le supraveghează și este…

De redactia , in Magazin , at 06/01/2021

echipa
Știință
ianuarie 5, 2021
Cele mai urmărite evenimente din anul 2021 pe care întreaga lume le supraveghează și este curioasă cu privire la evoluția lor, pot schimba destinul multor popoare.
Revenirea la climă: se dorește reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. De asemenea, există posibilitatea ca mai multe țări să se unească pentru realizarea acestui scop.
Covid-19: Organizația Mondială a Sănătății dorește să investigheze sursa pandemiei de Covid-19 chiar din China, țara de unde au pornit primele infecții.
Vaccinuri: tot mai multe țări se luptă în supremația eficienței vaccinurilor. Fiecare își dorește să realizeze cele mai bune vaccinuri pentru virusul Covid-19.
Celulele stem: cercetările cu privire la celulele stem pot avansa în acest an. Dacă experții vor obține rezultatele dorite, aceștia vor putea investiga care este cauza avorturilor spontane în perioada de sarcina timpurie.
Planeta Marte: experții investighează posibilitatea unui trai pe planeta Marte, implementând o misiune Tianwen, ce va demonstra dacă această posibilitate rămâne viabilă.
Sursă text: nature.com
Sursă foto: unsplash.com
 » citește mai mult pe: www.UNIVERSUL.info

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: