02 / 02 / 2023


Cel puțin 14 persoane, împușcate în Chicago în noaptea de Halloween

Cel puțin 14 persoane au fost împușcate, 9 fiind grav rănite, în timpul unei încăierări sângeroase în noaptea de Halloween…

De redactia , in Flux de Știri , at 01/11/2022

Cel puțin 14 persoane au fost împușcate, 9 fiind grav rănite, în timpul unei încăierări sângeroase în noaptea de Halloween în zona de vest a orașului Chicago. Trei dintre victime sunt copii, potrivit Daily Mail.
Cel puțin 14 persoane au fost împușcate luni seară în East Garfield Park, în West Side din Chicago, inclusiv trei copii de 3, 11 și 13 ani.
Nu se cunoaște încă gravitatea rănilor și nici ora la care au avut loc împușcăturile.
Împușcăturile au avut loc în blocul 2700 din West Flournoy Avenue, a declarat poliția din Chicago.
Un grup de persoane era adunat în apropierea intersecției dintre California și Polk, în jurul orei 21:30, când cel puțin două persoane aflate într-un vehicul care trecea prin zonă au tras fără discernământ în mulțime.
Un purtător de cuvânt a declarat că este posibil ca până la 14 persoane să fi fost împușcate în acest incident, inclusiv copii care ieșiseră la colindat.
Circumstanțele împușcăturilor sunt în continuare investigate.
CITEȘTE ȘI: Scenariu sumbru în Europa – Ce e mai rău urmează să vină: Recesiune, inflație, frica la apogeu
Incidentul de luni seară este cea mai recentă lovitură pentru imaginea oricum scăzută a orașului aflat în declin al siguranței sub conducerea primarului Lori Lightfoot, care, de la preluarea mandatului la sfârșitul anului 2019, a văzut criminalitatea explodând la rate nemaiîntâlnite de zeci de ani, conform Mediafax.
Foto: Chicago Sun-Times

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: